OVER MIJ

Wil jij meer innerlijke rust ervaren, je vrij voelen jeZelf te zijn en vanuit je hart leven, dan ben je bij mij op de juiste plek!

Mijn kracht ligt in het vragen stellen, actief luisteren en voelen waar de essentie van de thematiek ligt, zodat je snel inzicht krijgt in wat jou nog belemmert. Ik heb een holistische aanpak en maak daarbij gebruik van verschillende vormen. Nadat ik -in 2005- de opleiding Transformationeel trainer en coach heb gevolgd, heb ik verschillende -steeds meer energetische- opleidingen gevolgd. Begin 2020 heb ik kennis gemaakt met PSYCH-K® een proces waarin meerdere van mijn eerdere opleidingen zoals Systemisch werken (opstellingen), Leren Helen met het Hoger Bewustzijn, Touch of Matrix en stromingen zoals ‘Is het waar?’ (Byron Katie) en ‘De kracht van het Nu’ (Eckhart Tolle) samen kwamen.

In 2020 heb ik alle opleidingen PSYCH-K® gevolgd, inclusief het indrukwekkende Gezondheid & Welzijn programma. PSYCH-K® is een simpel, concreet en zeer krachtig proces om belemmerende overtuigingen, programma’s, stress en conflicten in ons onderbewustzijn op te sporen en op celniveau te transformeren. 

Wil jij een stap zetten naar meer innerlijke rust, vrijheid jeZelf te zijn en te leven vanuit je hart? Plan dan nu een Intro sessie PSYCH-K®.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!