Wat is PSYCH-K®?

“De actieve bestanddelen van genezing van lichaam en geest zijn overtuigingen”

– Rob Williams, grondlegger van PSYCH-K® –

Met PSYCH-K® kan je veel situaties -inclusief stress & fobieën- èn fysieke klachten -inclusief allergieën en intoleranties – veranderen. PSYCH-K® geneest mensen niet. Wel helpt het de onderbewuste beperkingen, stress of conflicten die kunnen leiden tot de fysieke klachten, te identificeren en op te lossen. Hierdoor wordt het zelfherstellend vermogen in jou weer geactiveerd.

PSYCH-K ® is een effectief en simpel proces dat onderbewuste overtuigingen en programmering tot op celniveau kan veranderen, zodat je bewuste en onderbewuste geest op 1 lijn komen. Zo werken je krachtige onderbewuste geest en je creatieve bewuste geest samen en kan je ongewenste aspecten in je leven veranderen.

Tijdens een sessie kijken we naar de verandering die je in je leven wil. Dit kan op ieder vlak zijn o.a. werk, welzijn, spiritualiteit, zelfvertrouwen, gezondheid en relaties. Bij de gewenste situatie help ik jou de onderbewuste overtuigingen / programma’s te identificeren die jou ervan weerhouden je gewenste uitkomst te bereiken.

Om jouw ongewenste onderbewuste programma’s te veranderen, gebruik ik een unieke combinatie van middelen zoals: Spiertesten (kinesiologie), Hele brein-houding en Doelverduidelijking voor het onderbewustzijn. Met deze aanpak kan je rechtstreeks met het onderbewustzijn communiceren om veilig en effectief belemmerende overtuigingen te wijzigen. Deze overtuiging wordt via een Balans (de naam van een PSYCH-K® oefening) in het onderbewustzijn ‘verankerd’. Het doen van een Balans is eenvoudig en simpel. De verandering die je creëert is zeer krachtig, blijvend en werkt door op ons onderbewuste niveau, dat voor 95% ons gedrag bepaalt.

Voor meer informatie download HIER het document.