REVIEWS

“Ilse brengt versneld het hoofd naar het hart toe, zodat die net zo gaat resoneren als het hart wil.” 

Petra

“Ik heb twee sessies met Ilse gehad en beide waren bijzonder in hoe er op een vrij snelle en makkelijke manier een positive verandering was in mezelf en ook in de relatie tot mijn omgeving. Ilse heeft een talent om heel goed te luisteren en te helpen om je eigen gedachtenkronkels te verduidelijken en concreet te maken.” 

Renée

“Net een fijn coachgesprek gehad met Ilse van der Veen. Zij heeft mij op liefdevolle wijze geconfronteerd en uitgedaagd op belemmerende overtuigingen. Met aandacht en geduld heeft ze mij geholpen problemen in perspectief te zien. Ik voel mij sterk om dingen aan te pakken en ervaar grip. Ik raad het iedereen aan, wanneer je even vastzit en professionele begeleiding wil, om één of meerdere sessies bij Ilse te doen. Natuurlijk kun je het ook zelf, maar als het nou veel sneller en op een fijnere manier kan, waarom dan niet?”

Sytske

“Eigen stijl, open en warm en dringt tot de kern door en geeft je nieuwe inzichten.” 

Lieselot

“Al jaren had ik last van huisstofmijt-allergie. Volgens de huisarts/dermatoloog was ‘smeren met hormoonzalf & vaseline’ de enige oplossing. Om toch van de hormoonzalf af te komen heb ik van alles geprobeerd, zalfjes, crèmes, therapie. Niets hielp, totdat ik een sessie bij Ilse deed. Na één sessie was ik af van het brandende en jeukende gevoel. Mijn ogen waren niet meer opgezet.
Helaas hadden de hormoonzalf & vaseline mijn huid aangetast en uitgedroogd. Daardoor heeft het nog even geduurd voordat ik weer make-up kon dragen. Maar het brandende & jeukende gevoel was direct en is blijvend verdwenen!”

Yke

“Bijzonder hoe Ilse mij op een simpele en op haar authentieke manier mij weer een nieuw inzicht heeft gegeven en daarmee een vastgeroeste overtuiging opgeruimd heeft.” 

Henny

“Wat is het fijn om met deze vrouw te sparren. Een gesprek met Ilse vraagt om zelfontwikkeling. Vanuit een liefdevolle en professionele communicatie reikt Ilse je een hand en worden inzichten gecreëerd op een diepere laag. Mooi om te zien wat iedere sparsessie losmaakt en teweegbrengt. Wat ben ik blij dat Ilse op mijn pad kwam. Zowel van binnen als buiten een prachtige vrouw! “

Melanie

“Je hebt een nuchtere, doelgerichte aanpak en tegelijkertijd voelde ik een fijne klik op spiritueel vlak. Naar mijn idee is dat een hele waardevolle combinatie omdat je tot veel inzichten komt, echt kan voelen én transformeren. Jouw techniek o.a. om op de juiste momenten door te vragen heeft ervoor gezorgd dat we tot de kern kwamen, wat bij mij voorheen niet vanzelfsprekend was ;-). Nogmaals heel veel dank voor jouw fijne begeleiding en inspiratie tot nu toe. Het voelt als een krachtige periode van groei en een grote stap vooruit. Ik heb er veel vertrouwen in dat dit het begin is van al het moois wat nog komen gaat. Mijn hart staat open.” 

Karlijn

“Ik ben Psych-K op het spoor gekomen via een Belgische collega. Ik wilde een nieuwe methodiek uitproberen, een nieuwe ingang om patronen te doorbreken. Ik heb Ilse gekozen, omdat ze snel reageerde op mijn e-mail, ook online werkte (erg handig in Corona-tijd) en een goede prijs-prestatieverhouding had. Ik heb Ilse ervaren als een open en spontaan persoon. Ik kon al snel anders omgaan met mijn depressiviteit, minder weg duwen en meer omarmen. Na 3 sessies, waarvan 2 online, kon ik zeggen dat mijn depressiviteit echt weg was!” 

Peter

Voor meer informatie kan je mij mailen: Ilse@bevrijdjezelf.nl of bellen: 06-46133982